Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στους τομείς δραστηριοτήτων της ΧΦΕ

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Η Χριστιανική Φοιτητική Ένωση διαθέτει διάφορους τομείς δραστηριοτήτων, μέσα από τους οποίους δραστηριοποιείται ιεραποστολικά. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας φέτος να συνεργαστούμε σε κάποιον από αυτούς!

Ξεκινάμε τη περιγραφή μας, με το Τομέα Καταρτισμού και Λατρευτικών ευκαιριών ο οποίος έχει αντικείμενο τη διοργάνωση λατρευτικών ευκαιριών (ακολουθιών), αλλά και επιμορφωτικών ευκαιριών που να βοηθούν τους φοιτητές και τους νέους. Συνεχίζοντας, μπορείς να συνεισφέρεις με περιεχόμενο και ιδέες για το περιοδικό μας – στο Τομέα Παρεμβολής, και να βοηθήσεις στη δημιουργία των τριμηνιαίων τευχών του. Ακόμη, μπορείς να προτείνεις κάποιο θέμα που θέλεις να συζητηθεί στο ραδιόφωνο, και να προσφέρεις βοήθεια στη παραγωγή των εβομαδιαίων εκπομπών στη Πειραϊκή εκκλησία, στο Τομέα Ραδιοκαταγραφών. Αλλά και ο Τομέας Διαδικτύου σε περιμένει, αν θέλεις να βοηθήσεις το χριστιανικό μήνυμα να μεταδίδεται με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες. Στο Τομέα Πολιτισμού και Εκδηλώσεων μπορείς να ασχοληθείς με τη συμμετοχή και (συν)διοργάνωση εκδηλώσεων με άλλα χριστιανικά σωματεία, και να αναδείξεις αξιόλογα στοιχεία του πολιτισμού που αξίζει να γνωρίσουμε. Τέλος, στο Τομέα Αγάπης θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τη διοργάνωση δράσεων που θα προσφέρουν μέσα από το μεράκι, τη θυσία και το κόπο μας συμπαράσταση και ανακούφιση σε αδελφούς μας που έχουν ανάγκη.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα δηλώνοντας τον τομέα (ή και τους τομείς) που σε ενδιαφέρει και σύντομα θα σε ενημερώσουμε για τις ευκαιρίες που ετοιμάζουμε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *