Πρόγραμμα συναντήσεων θεολογικών διαλόγων 2022-2023

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

Το πρόγραμμα των θεολογικών διαλόγων για τη φετινή χρονιά είναι διαθέσιμο! Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα γίνει μία συνάντηση κάθε μήνα στις παρακάτω ημερομηνίες:

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση” και ομιλητής θα ειναι ο κ. Δημήτριος Δημητρίου, ιατρός.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Ο φόβος μπροστά στο άγνωστο” και ομιλητής θα ειναι ο π. Σπυρίδωνας Χιόνης, νομικός.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Επιμέλεια μεταδεδομένων” και ομιλητής θα ειναι ο κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων στο ΕΚΠΑ.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Νεανική κατάθλιψη” και ομιλητής θα ειναι η κ. Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, εκπαιδευτικός και συγγραφέας.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Για την Κύπρο” και ομιλητής θα ειναι η κ. Ελένη Καλαθά, ιστορικός.

Το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Μετεωρισμοί και λογισμοί” και ομιλητής θα ειναι ο π. Αθανάσιος Λαγουρός, νομικός.

Το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Η ηθική της βίας” και ομιλητής θα ειναι ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου, ιεραπόστολος και ιατρός.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηούν στο κτίριό μας, επί της οδού Καρύτση 14, στην Αθήνα.

Σας περιμένουμε να σας δούμε από κοντά, μαζί με τους φίλους και τις φίλες σας!

Το ΔΣ της ΧΦΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *