Πρόγραμμα φοιτητικών διαλόγων 2023-2024

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, το πρόγραμμα των φοιτητικών διαλόγων για τη φετινή χρονιά είναι διαθέσιμο!

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί πρώτα ο Θεός το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 7μμ στο κτίριο του συλλόγου ‘Απόστολος Παύλος’ επί της οδού Καρύτση 14, και η τελευταία ομιλία θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024. Αναλυτικά το πρόγραμμα και η θεματολογία των ομιλιών έχουν ως εξής:

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Ο σύγχρονος χριστιανός μπροστά στην οικολογική κρίση” και ομιλητής θα ειναι ο π. Ευάγγελος Μαρκαντώνης, Χημικός – Δρ. Θεολογίας – M.Ed Εκπαιδευτικός.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Ερμηνεία Θείας Λειτουργίας” και ομιλητής θα ειναι ο π. Σεραφείμ Στολάκης, Μαθηματικός-Θεολόγος.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Τεχνητή Νοημοσύνη” και ομιλητής θα ειναι ο κ. Ιωάννης Κοντόπουλος , Διευθυντής Κέντρου Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Γάμος και αφιέρωση” και ομιλητής θα ειναι ο π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Θεολόγος – Ιατρός.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Το Μακεδονικό ζήτημα” και ομιλητής θα ειναι η κ. Ελένη Καλαθά, φιλόλογος-ιστορικός.

Το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση” και ομιλητής θα ειναι η κ. Ιωάννα Τατούλη, ιατρός Παθολόγος – Εντατικολόγος.

Για τη συνάντησή μας με θέμα “Η δικαιοσύνη του Θεού και η δικαιοσύνη των ανθρώπων” και ομιλητή τον π. Αθανάσιο Λαγουρό, Νομικό, θα ενημερωθείτε εγκαίρως για την ημέρα και την ώρα που θα πραγματοποιηθεί, εφόσον αυτό τελικά είναι εφικτό.

Σας περιμένουμε, μαζί με τους φίλους και τις φίλες σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *