Πρόγραμμα φοιτητικών διαλόγων 2023-2024

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, το πρόγραμμα των φοιτητικών διαλόγων για τη φετινή χρονιά είναι διαθέσιμο!

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί πρώτα ο Θεός το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 7μμ στο κτίριο του συλλόγου ‘Απόστολος Παύλος’ επί της οδού Καρύτση 14, και η τελευταία ομιλία θα γίνει το Σάββατο 18 Μαΐου 2024. Αναλυτικά το πρόγραμμα και η θεματολογία των ομιλιών έχουν ως εξής:

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Ο σύγχρονος χριστιανός μπροστά στην οικολογική κρίση” και ομιλητής θα ειναι ο π. Ευάγγελος Μαρκαντώνης, Χημικός – Δρ. Θεολογίας – M.Ed Εκπαιδευτικός.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Ερμηνεία Θείας Λειτουργίας” και ομιλητής θα ειναι ο π. Σεραφείμ Στολάκης, Μαθηματικός-Θεολόγος.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Τεχνητή Νοημοσύνη” και ομιλητής θα ειναι ο κ. Ιωάννης Κοντόπουλος , Διευθυντής Κέντρου Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Γάμος και αφιέρωση” και ομιλητής θα ειναι ο π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Θεολόγος – Ιατρός.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Το Μακεδονικό ζήτημα” και ομιλητής θα ειναι η κ. Ελένη Καλαθά, φιλόλογος-ιστορικός.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση” και ομιλητής θα ειναι η κ. Ιωάννα Τατούλη, ιατρός Παθολόγος – Εντατικολόγος.

Το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 7μμ, η συνάντησή μας θα έχει θέμα “Η δικαιοσύνη του Θεού και η δικαιοσύνη των ανθρώπων” και ομιλητής θα ειναι ο π. Αθανάσιος Λαγουρός, Νομικός.

Σας περιμένουμε, μαζί με τους φίλους και τις φίλες σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *