Ημερολόγιο Χ.Φ.Ε. 2017

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της Χριστιανικής Φοιτητικής Ένωσης για το 2017!

Ένα έγχρωμο, καλαίσθητο , επιτραπέζιο ημερολόγιο με σπιράλ, που μας ταξιδεύει με τις όμορφες φωτογραφίες, από το αρχείο Ιωάννη Ζαρταλούδη-Χ.Φ.Ε.
Κοστίζει 5 ευρώ και μπορείτε να το προμηθευθείτε στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Ζωή» (οδός Καρύτση 14, Αθήνα), ή να το παραγγείλετε στο email της Χ.Φ.Ε., xfe@xfe.gr

Ένα ωραίο δώρο επίσης για όσους Ομαδάρχες-Κατηχητές διακονούν στο χώρο της νεότητας και επιθυμούν να το προσφέρουν στο ξεκίνημα του νέου έτους (Για ποσότητα άνω των 10 τεμαχίων υπάρχει έκπτωση 20%).
Τα έσοδα από το ημερολόγιο, όπως κάθε χρόνο, θα προσφερθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σε περιοχές που υπάρχει Ορθόδοξη εξωτερική Ιεραποστολή.

Θέμα του φετινού ημερολογίου η «χαρά», λοιπόν. Η χαρά που χρειάζεται σε  κάθε τομέα της ζωής. Χαιρόμαστε με την προσφορά. Συναντούμε τη χαρά στην προσμονή, στη συνάντηση με τον Άλλο. Βρίσκουμε τη χαρά στην εργασία, στην προσευχή, στη μελέτη. Χαιρόμαστε πάντοτε εν Κυρίω, απολαμβάνοντας τις χαρές του κόσμου και τη χαρά του Χριστού. Χαιρόμαστε συνειδητά. Χαιρόμαστε στον πόνο, γιατί η ζωή μας είναι ολόκληρη μια χαρμολύπη, που μας οδηγεί από τη χαρά της Γέννησης του Κυρίου, στη χαρά της Ανάστασής Του. Τα κείμενα του ημερολογίου προσφέρουν στο πνεύμα ερεθίσματα αφύπνισης και υπενθυμίζουν πόσο σημαντική είναι η χαρά στη ζωή των χριστιανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *