Διαγωνισμός Φωτογραφίας Παρεμβολής: “Καθημερινότητα”

Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας, με θέμα “Καθημερινότητα”, καθώς και τα κείμενα που τις συνοδεύουν, μέχρι 30 Αυγούστου 2016 στο xfe@xfe.gr!

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή στον περσινό φωτογραφικό διαγωνισμό και το αίτημα πολλών αναγνωστών να το επαναλάβουμε, η Συντακτική Επιτροπή με χαρά σας ανακοινώνει την προκήρυξη του φετινού φωτογραφικού διαγωνισμού! Πάρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές, επιστρατεύστε τη φαντασία και το μεράκι σας και στείλτε στη Σύνταξη του περιοδικού τις δικές σας φωτογραφίες με θέμα την «καθημερινότητα».

Ένα κλικ σε στιγμές της καθημερινής μας ζωής. Σε πρόσωπα, καταστάσεις, ιδέες, μέρη, αγωνίες, χαρές και άγχη που είναι μέσα στην καθημερινή μας ζωή: στο σπίτι, στο πανεπιστήμιο, στην εργασία, στο αυτοκίνητο, στα μέσα μεταφοράς, στους δρόμους που διαβαίνουμε… Όλα εκείνα που διαφεύγουν μέσα στη ρουτίνα και τη βιασύνη της καθημερινότητας, κι όμως, μ’ ένα κλικ αποτυπώνεται η σημασία τους.
Η ιδιαιτερότητα του φετινού φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ότι κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από μία λεζάντα ή ένα κείμενο έως 150 λέξεις (αυτοσχέδιο, ποίημα, στίχο, σχόλιο, ο,τιδήποτε!) σχετικό με το θέμα της φωτογραφίας.
Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μία φωτογραφική μηχανή Sony. Ο δεύτερος το βιβλίο “Ταξίδι μυσταγωγικό στην Αθωνική Πολιτεία”, με φωτογραφίες του Μιχαήλ Κωνσταντινίδη και επιλογή κειμένων από τον Γιώργο Μπάρλα. Τέλος, οι επόμενες τρείς καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν από έναν συλλεκτικό τόμο της «Παρεμβολής» με τα όλα τα τεύχη του 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *