Διαδικτυακό Παιχνίδι – Ζωγραφομαχίες!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην ηλεκτρονική ζωγραφική! (https://skribbl.io/)

ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ:  Δημοτικό και άνω

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ: Δεν υπάρχει όριο

ΟΔΗΓΙΕΣ: Αφού σχηματίσετε το σήμα (avatar) σας και γράψετε το ψευδώνυμο σας, επιλέγετε στο ‘Create a Private Room’.
Επιλέγετε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού σας (Αριθμός γύρων, διάρκεια χρόνου για κάθε γύρο, γλώσσα (ελληνικά)) και στο κάτω μέρο της σελίδας σας λέει ‘Invite your friends!’. Πατώντας στο ‘Copy Link’ μοιράζεστε με τα παιδιά του κατηχητικού ή της ομάδας σας το σύνδεσμο του ‘προσωπικού σας δωματίου’. Μόλις μπουν όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι πατάτε το ‘Start Game’, προκειμένου να αρχίσει το παιχνίδι.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το παιχνίδι δείχνει σε έναν παίκτη 3 λέξεις. Από αυτές πρέπει να επιλέξει τη μια λέξη και να προσπαθήσει να την αναπαραστήσει ζωγραφίζοντάς την! Όμως προσοχή! Ο χρόνος είναι περιορισμένος!
Οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ποια λέξη ζωγραφίζει και να την αναγράψουν στο λευκό κουτάκι στα δεξιά τους που λέει ‘Type your answer’. Η λέξη πρέπει να είναι σωστά ορθογραφημένη, με κεφαλαία ή μικρά γράμματα, όχι αναγκαστικά με τόνους. Πάνω από το πλαίσιο όπου ζωγραφίζετε υπάρχουν κάποιες παύλες… όσες είναι οι παύλες, τόσα είναι και τα γράμματα της ‘μυστικής’ λέξης!
Καθώς περνάει ο χρόνος στις παύλες συμπληρώνονται κάποια από τα γράμματα της ‘μυστικής’ λέξης. Όταν τελειώσει ο χρόνος παίρνουν πόντους και άυτοι που βρήκαν τη λέξη – όσο πιο γρήγορα βρήκαν τη λέξη τόσο περισσότεροι και οι πόντοι – αλλά παίρνει πόντους και ο ‘ζωγράφος’ του γύρου-όσο περισσότερα άτομα βρήκαν τη λέξη τόσο περισσότερους πόντους θα πάρει.
Καλή ζωγραφική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *