Πρόσκληση σε εκδήλωση προς τιμή κ. Ιωάννη Ζαρταλούδη

Την επόμενη Κυριακή 10/12/2023, στις 18.30′, στην Αίθουσα του “Αποστόλου Παύλου” (Καρύτση 14), η Οργανωτική Επιτροπή φίλων και συνεργατών του μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση μνήμης ενός ανθρώπου του Θεού, που άφησε το στίγμα του σιωπηλά και ανεξίτηλα σε εκατοντάδες ανθρώπους για πολλές δεκαετίες…

Περισσότερα

Ελεύθερη συζήτηση με το Σταμάτη Σπανουδάκη

Το περιοδικό “ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ” της ΧΦΕ προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ΧΕΕ και της ΧΕΕΛ στην εκδήλωση που διοργανώνει με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, Σταμάτη Σπανουδάκη, το προσεχές Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 8μμ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel

Περισσότερα

Εις μνήμην του Ιωάννη Ζαρταλούδη

O κ. Ιωάννης Ζαρταλούδης υπήρξε για χρόνια πολύτιμος συμπαραστάτης και βοηθός της Χριστιανικής Φοιτητικής Ένωσης. Μια ομάδα από φίλους και συνεργάτες του θα πραγματοποιήσουν την προσεχή Κυριακή 29/10/2023 στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Γλυκών Νερών δεκαετές μνημόσυνο, στο οποίο είστε προσκεκλημένοι.

Περισσότερα

Επετειακή εκδήλωση 90 χρόνων ΧΦΕ

Με αφορμή την επέτειο των 90 χρόνων διακονίας της ΧΦΕ στον χώρο της Εκκλησίας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους, νεότερα και παλαιότερα μέλη της ΧΦΕ, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο κτήριο επί της οδού Καρύτση 14!

Περισσότερα

Έχεις αγαθή συνείδηση;

Πολλές φορές ο απόστολος Παύλος γράφει στις επιστολές του για την καλή μαρτυρία της αγαθής συνειδήσεως. Στην σημερινή αποστολική περικοπή κάνει λόγο και για τους ειδωλολάτρες. Αυτοί που δεν έχουν γραπτό νόμο του Θεού, όμως έχουν τον έμφυτο ηθικό νόμο.

Περισσότερα