Αναστολή δραστηριοτήτων ΧΦΕ λόγω μέτρων πρόληψης κατά του κορωναϊού

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
 
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε αναστολή όλων των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων της ΧΦΕ λόγω των αυξημένων μέτρων πρόληψης κατά του κορωναϊού.

Κοίμηση π. Ηλία Μαστρογιαννόπουλου

 

Ο σεβαστός και αγαπημένος μας Αρχιμ. π. Ηλίας Μαστρογιαννόπουλος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην αγκαλιά του Κυρίου, που τόσο αγάπησε, διακόνησε και μας έμαθε κι εμάς να αγαπούμε...

Όπως ενημερωθήκαμε από την Αδελφότητα, η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει αύριο στις 17.00, στο εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως στο Κτήμα, στην Αγία Παρασκευή.

Περισσότερα...

Κοπή βασιλόπιτας ΧΦΕ 2020

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
 
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!
 
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα τελεστεί Θ. Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Απ. Παύλου, Καρύτση 14 (πίσω από την παλιά Βουλή).
Κατόπιν, στο εντευκτήριο του 4ου ορόφου και ώρα 11:00 π.μ. θα έχουμε την κοπή της βασιλόπιτας της ΧΦΕ για τη νέα χρονιά.
 
Οι κύκλοι Μελέτης της Αγίας Γραφής θα ξεκινήσουν εκ νέου από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και εξής στις γνωστές μέρες και ώρες:
 
- Για τους φοιτητές, κάθε Δευτέρα 20.00-21.00 στο εντευκτήριο του 4ου ορόφου, Καρύτση 14.
- Για τις φοιτήτριες, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 19:30-21:00, στο εντευκτήριο του 5ου ορόφου, Καρύτση 14.
 
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!
 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Χ.Φ.Ε

 

 

 

Άγνωστοι Ήρωες

Δείτε το Σάββατο 26/10, στις 8μμ., τη ταινία μικρού μήκους του Χρήστου Χατζή, φοιτητή Κοινωνιολογίας και συνεργάτη της Παρεμβολής, για το έπος του 1940!

Μπορείτε να παρακολουθήστε τη ταινία από τον εξής σύνδεσμο: https://youtu.be/IctyYAPgAM0