"Εξωκκλήσια", φωτογραφικός διαγωνισμός "Παρεμβολής"

Λάβετε μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό της «Παρεμβολής» μέχρι τις 31 Οκτωβριου 2014, πάρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές, επιστρατεύστε τη φαντασία και το μεράκι σας και στείλτε στη Σύνταξη του περιοδικού τις δικές σας φωτογραφίες από εξωκκλήσια της περιοχής σας, των διακοπών σας ή από μέρη που έχετε επισκεφθεί!

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μία φωτογραφική μηχανή Nikon. Ο δεύτερος μία πολυτελή κασετίνα 9 τόμων με κείμενα και φωτογραφικό λεύκωμα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας. Τέλος, οι επόμενες τρείς καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν από έναν συλλεκτικό τόμο της «Παρεμβολής» με τα όλα τα τεύχη του 2013.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:
• Οι συνεργασίες θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014, σε ηλεκτρονική μορφή και υψηλή ανάλυση στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Εναλλακτικά, μπορούν να αποσταλούν και ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Καρύτση 14, 105 61, Αθήνα, με την ένδειξη «για το διαγωνισμό της ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ». Συνεργασίες δεν θα επιστρέφονται.
• Όλες οι φωτογραφίες, είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή, πρέπει να συνοδεύονται από τα στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία, email) καθώς και από τον τόπο στον οποίο βρίσκεται κάθε εξωκκλήσι. Κάθε πρόσωπο μπορεί να αποστείλει έως και δύο φωτογραφίες. Τυχόν λεζάντες (μέχρι 150 λέξεις) που θα συνοδεύουν τις φωτογραφίες, θα συνεκτιμηθούν κατά την αξιολόγηση των συνεργασιών.
• Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν πρέπει να είναι πρωτότυπες και σε κάθε περίπτωση ο αποστολέας τους να διαθέτει τα πνευματικά δικαιώματα. Το περιοδικό δεν φέρει καμία ευθύνη για τις φωτογραφίες που θα λάβει ως προς τα πνευματικά δικαιώματα.
• Τα εξωκκλήσια μπορούν να βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος.
• Η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα γίνει από τη συντακτική επιτροπή και μέλη της Χριστιανικής Ενώσεως Επιστημόνων. Τα ονόματα και οι συνεργασίες που κρίθηκαν ως οι καλύτερες, μεταξύ των οποίων και εκείνες που θα βραβευθούν, θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος.
• Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.